Pyydä tarjous ja osallistu 5000€ arvontaan

Osallistu Kiinteistöpalvelu MINTin Kesäarvontaan. Pyydä tarjous kotisi huolto- tai remonttipalvelusta, ja voit voittaa kyseisen työn ilmaiseksi. Arvonta suoritetaan 1.4.2021 – 31.7.2021 välisenä aikana annettujen tarjouksien kesken. MINT-asiantuntija tekee tarjouksen kohteessa suorittamansa kuntoarvion pohjalta.

Lue tarkemmat arvonnan säännöt täältä.

Voit pyytää tarjouksen myös soittamalla 041 314 4624 (arkisin klo 8-18) tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@mintissa.fi.

Arvontaan sisältyvät palvelut:

Toteutamme huolto- ja remonttipalveluita kaikkialla Keski-Suomessa.

Pyydä tarjous

Voita ilmainen huolto tai remontti – Arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä:

Kiinteistöpalvelu MINT Oy, Sepelitie 9 H 27, 40320 Jyväskylä

 1. Arvontaan osallistuvat automaattisesti kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt, jotka ovat pyytäneet ja saaneet Kiinteistöpalvelu MINTin tarjouksen omakotitalon huolto- tai remonttipalvelusta 1.4.2021 – 31.7.2021 välisenä aikana. Tarjouksen antaminen edellyttää, että MINTin asiantuntija käy paikan päällä tutustumassa kohteeseen. Kohdekäynti suoritetaan ajankohtana, joka sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Osallistumisoikeutta ei kuitenkaan ole yritysten työntekijöillä ja heidän perheenjäsenillään, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan järjestelyjen kanssa.
 2. Arvontaan osallistut jättämällä tarjouspyynnön joko puhelimitse, sähköpostitse, nettisivuillamme (www.mintissa.fi) tai edustajamme kautta.
 3. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran.
 4. Arvonta suoritetaan viikolla 31, osallistumisajan päätyttyä. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita tarjouspyyntöjä ei hyväksytä kilpailuun. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista (esimerkiksi katkoksista) kilpailuun osallistumisen yhteydessä.
 5. Osallistuneiden kesken arvotaan 5000 euron arvoinen palkinto. Mikäli huolto tai remontti on jo ehditty toteuttamaan, voittajalle palautetaan maksettu kauppasumma takaisin. Huolto tai remontti tehdään voittajalle Keski-Suomessa sijaitsevaan osoitteeseen. Palkinnon arvo on tarjouslaskelman mukaisen huollon tai remontin arvo (max. kuitenkin 5000 euroa).
 6. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 7. Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailun voittajan nimi ilman erillistä suostumusta tai korvausta.
 8. Arvonnan järjestäjä voi halutessaan käyttää voittajan antamia kommentteja ja / tai haastattelua markkinointitarkoituksin ilman erillistä ilmoitusta, suostumusta tai korvausta.
 9. Järjestäjä maksaa lakisääteiset arpajaisverot.
 10. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden voidaan epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin.
 11. Erityisesti huomioitavaa on myös se, että arvonta ei ole Facebookin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin tai vastaavaan mediaan. Osallistuja antaa tietonsa ainoastaan järjestäjän käyttöön, ei Facebookin tai vastaavan median.