Kolme syytä valita MINTin aurinkosähkö

1. Aidosti järkevä investointi

Tarjoamme kotitalouksille aurinkopaneelijärjestelmät aina kustannustehokkaaseen hintaan. Kun hankit aurinkopaneelit järkihintaan, saat sijoitetulle pääomalle hyvän tuoton. Älä siis maksa sähköyhtiölle, vaan sijoita tulevaisuuteen, sillä aurinko paistaa huomennakin.

2. Laadukas aurinkopaneelijärjestelmä

Tarjoamme moderneja aurinkosähköratkaisuja yhdessä Suomen kokeneimman aurinkosähköyhtiön kanssa (Naps Solar Systems). Laaja tuote- ja palveluvalikoima sekä vuosikymmenten kokemus aurinkosähköalalta on aina tukenasi. Kaikilla asentamillamme aurinkopaneelijärjestelmillä on pitkät takuut.

3. Ammattitaitoinen asennus

Suunnittelemme jokaiselle asiakkaalle paikallisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvan aurinkosähköratkaisun ja asennamme sen kokeneiden sähköalan asiantuntijoiden toimesta käyttövalmiiksi. Asennustyön lisäksi perehdytämme aina asiakkaat järjestelmän käyttöön.

Aurinkopaneelijärjestelmät

MINT Value -aurinkopaneelit

 • Kustannustehokas 3 -vaiheinen aurinkopaneelipaketti
 • Aurinkopaneeleiden teho 275Wp (monikidepaneelit)
 • Väriltään sinertävät paneelit alumiinikehyksillä + kiinnikkeet
 • Fronius Symo -invertteri
 • 10 vuoden tuotetakuu ja 25 vuoden tuotantotakuu
 • Sisältää asennuksen ja käyttöopastuksen

MINT Premium -aurinkopaneelit

 • Tyylikäs ja tehokas 3 -vaiheinen aurinkopaneelipaketti
 • Aurinkopaneeleiden teho 310Wp (yksikidepaneelit)
 • Väriltään mustat paneelit ja alumiinikehykset + kiinnikkeet
 • Fronius Symo -invertteri
 • 13 vuoden tuotetakuu ja 26 vuoden tuotantotakuu
 • Sisältää asennuksen ja käyttöopastuksen

Tarjoamme myös Off-Grid järjestelmiä. Mikäli sinulla on sähköverkon ulkopuolinen kiinteistö ja olet suunnitellut aurinkoenergiajärjestelmän hankkimista, niin ota yhteyttä.

 Luotettava kokonaistoimitus

Tarjoamme aurinkosähköjärjestelmät kotiin ja mökille aina kokonaistoimituksena. Järjestelmät suunnitellaan ja asennetaan kokeneiden aurinkosähköalan asiantuntijoiden toimesta. Tunnemme aurinkopaneelijärjestelmät ja vesikatot kuin omat taskumme, jonka ansiosta pystymme räätälöimään asiakkaiden tarpeisiin parhaiten soveltuvat aurinkosähköratkaisut.

Aurinkoenergiaa alkaa kertymään heti asennuksen jälkeen, jolloin pääset myös nauttimaan hyvistä tuotoista. Mikäli aurinkopaneelit tuottavat sähköä yli omien tarpeittesi, niin tällöin sähköyhtiö ostaa sen sinulta, yleensä pörssisähkön hinnalla.

Näin helposti hankit oman aurinkovoimalan

1. Ota yhteyttä

Soita, lähetä sähköpostia tai pyydä tarjous nettisivujemme kautta. Meillä on myös Whatsapp käytössä (puh. 040 480 5966 / 050 466 3459).

2. Otamme sinuun yhteyttä

Soitamme sinulle vuorokauden sisällä takaisin. Puhelun aikana voimme sopia tarkemman ajankohdan suunnittelukäynnille.

3. Tulemme suunnittelukäynnille

Teemme kartoitus- ja suunnittelukäynnin luonasi sovittuna ajankohtana. Suunnittelukäynnin yhteydessä varmistamme, että aurinkopaneelit soveltuvat katollesi. Samalla mitoitamme järjestelmän koon ja suunnittelemme asennuksen.

4. Sovitaan asennuspäivä

Suunnittelukäynnin yhteydessä voimme sopia asennusajankohta. Mikäli järjestelmää ei voida asentaa jostakin syystä, niin sinulle ei koidu minkäänlaisia kuluja käynnistä.

5. Asennamme paneelit ja opastamme käyttöön

Aurinkopaneelijärjestelmä asennetaan sovittuna ajankohtana. Asennuksen jälkeen opastamme järjestelmän käytössä. Autamme mielellään myös käyttöönoton jälkeen järjestelmän käytössä ja aurinkoenergian tuoton sekä kulutuksen optimoinnissa.

6. Maksat vasta kun paneelit tuottavat

Laskutus tapahtuu vasta asennuksen jälkeen. Lasku on mukavampi maksaa vasta silloin, kun paneelit ovat käytössä ja tuottoja tulee.

Nykyään kaikki maksaa, paitsi aurinkosähkö

 • Sähkö 0€
 • Verot 0€
 • Sähkön siirto 0€

Aurinkosähkön tuotoista nautit kymmeniä vuosia

Tarjoamme aurinkopaneelijärjestelmät aina oikein mitoitettuna, sähköasentajien asentamana ja kilpailukykyiseen hintaan. Kun hankit ammattitaidolla rakennetun aurinkopaneelijärjestelmän järkihintaan, saat sijoitetulle pääomalle hyvän tuoton vuosikymmeniksi eteenpäin. On nimittäin oletettavaa, että sähkön hinta ei tule ainakaan laskemaan tulevaisuudessa.

Kaikkiin toimituksiimme sisältyy

 • Laadukas kiinnitysjärjestelmä

Laadukas ja oikeanlainen kiinnitys vähentää vuotoriskejä ja muiden vaurioiden mahdollisuuksia.

 •  Kaikki tarvikkeet, liittimet, johdot ja katkaisijat

Kaikki tarvikkeet sisältyvät järjestelmän kokonaishintaan.

 • Asennuksen ja käyttöönotto-opastuksen

Aurinkosähköalan asiantuntijat hoitavat kaikki asennustyöt sekä opastavat järjestemän käyttöönotossa.

 • Takuut, teknisen tuen ja asiakaspalvelun

Kaikilla tarjoamillamme tuotteilla ja palveluilla on kattavat takuut. Voit olla huoletta, sillä olemme apunasi koko järjestelmän elinkaaren ajan.

 

Ole edelläkävijä ja varaa suunnittelukäynti jo tänään!