Huopakaton vuotokorjaus

Kiinteistöpalvelu MINT toteuttaa huopakattojen korjauksia, huoltoja ja remontteja vahvalla ammattitaidolla Keski-Suomessa.

Suoritamme huopakatoille puhdistuksia, kasvuston torjunta-ainekäsittelyitä, vuotokohtien paikannuksia, erilaisia korjauksia sekä laajempia kattoremontteja.

Teemme vahvaa yhteistyötä alan johtavien materiaalivalmistajien kanssa, mikä takaakin ammattimaisen asennuksen lisäksi markkinoiden laadukkaimmat tuotteet käyttöömme. Olemme ketterä paikallinen toimija, joka pystyy auttamaan niin pienissä kuin isoissakin huolto- ja korjaustöissä.

Jos sinulla on reikä tai vuoto huopakatolla, niin ota yhteyttä Kiinteistöpalvelu MINTiin!

Varaa tarkastus-/suunnittelukäynti

Huopakattojen yleisin vuodon syy on kattohuopien saumojen, läpivientien tai kattokaivojen vuotaminen. Kun havaitset, että huopakatto vuotaa, kannattaa korjaukseen ryhtyä niin pian kuin mahdollista. Huopakaton vuoto voi pahimmillaan aiheuttaa suuretkin vahingot eristeisiin ja talon rakenteisiin. Huopakaton vuodon korjaus on edullinen toimenpide verrattuna siihen, että vesikaton rakenteita ja eristeitä ryhdytään uusimaan.

Vuotavan huopakaton korjaus voidaan tehdä myös talvella, joten huopakaton paikkausta on turha pitkitellä kesäkuukausille. Kohdat, joista huopakatto usein alkaa vuotamaan, sijaitsevat huopakermien saumoissa, läpivienneissä ja erilaisissa kiinnitys- sekä taitekohdissa.

Huopakaton saumat alkavat usein vuotamaan siitä syystä, että kasvustoa on päässyt kertymään katolle ja ennen kaikkea huovan saumoihin, aiheuttaen vuodon. Mikäli huopakaton läpivienti alkaa vuotamaan, valuttaa se sade-/sulamisvedet usein alarakenteisiin saakka aiheuttaen kosteusongelmia. Huopakaton korjaus ammattilaisen toteuttamana on aina kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu.

Lue myös peltikaton maalauksesta ja vuotokorjauksesta sekä tiilikaton pinnoituksesta ja vuotokorjauksesta.

Kiinteistöpalvelu MINTin kattopalvelut:

Toteutamme huopakaton vuotokorjauksia, huoltoja sekä kattoremontteja Keski-Suomessa ja kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Pyydä tarjous huopakaton korjauksesta