Katon kuntotarkastus

Kuntotarkastuksessa annamme tietoa vesikaton nykykunnosta, jäljellä olevasta elinkaaresta sekä tarvittavista huolloista, joilla voidaan pidentää katon käyttöikää.

Katon kuntotarkastus on hyvä toteuttaa silloin, kun tarvitaan tietoa vesikaton kunnosta, vuosihuoltoja on jäänyt tekemättä tai halutaan hyvissä ajoin varautua tuleviin korjauksiin. Toimimalla ennakoivasti mahdolliset korjaustoimenpiteet voidaan suorittaa suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti. Asiantuntijamme suorittavat katon kuntotarkastuksen huolellisesti ja ammattimaisesti. Kuntotarkastuksemme on maksuton asiantuntijapalvelu.

Kuntotarkastuksessa kiinnitämme erityistä huomiota kattorakenteeseen, aluskatteen ja vesikatteen kuntoon, vuotoriskikohtiin, läpivienteihin sekä sadevesijärjestelmään. Myös kaikki katolla olevat rakennuspellitykset ja kattoturvatuotteet tarkastetaan huolellisesti.

Kuntotarkastuksen päätteeksi asiantuntijamme laatii tarvittaessa kuvallisen raportin tarkastetuista kohdista. Asiakas saa näin tietoa vesikaton puutteista ja riskeistä, sekä tulevista huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Kuntotarkastuksen jälkeen annamme myös kirjallisen tarjouksen havaittujen puutteiden korjaamisesta.

Milloin katon kunto kannattaa arvioida?

Kattoalan asiantuntijat suosittelevat kuntotarkastusta tehtäväksi säännöllisesti noin viiden vuoden välein. Mikäli vesikatossa ilmenee ongelmia, kannattaa tarkastus ja tarvittavat korjaustoimenpiteet suorittaa pikimmiten. Kiinteistöpalvelu MINT kartoittaa kattosi tilanteen nopeasti ja veloituksetta.

Katon kuntotarkastuksen hinta?

Kiinteistöpalvelu MINT toteuttaa katon kuntotarkastukset veloituksetta. Palvelumme on kattava ja antaa kiinteistönomistajalle merkittävää lisäarvoa. Autamme kattoasioissa yksityisiä talouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä katemateriaalista riippumatta.

Luotettava katon kuntotarkastus

Kiinteistöpalvelu MINTin asiantuntijat ovat kokeneita kattoalan ammattilaisia. Tarjoamme luotettavaa ja puolueetonta tietoa vesikattonne kunnosta, aina katon alusrakenteista piipun hattuun. Aina kun katon ongelmat havaitaan riittävän ajoissa, voidaan laajemmat vauriot estää kustannustehokkaalla huolto- tai korjaustoimenpiteellä.

Katon kuntotarkastus ja säännöllinen huolto takaavat toimivan sekä pitkäikäisen vesikaton. Säännöllisillä toimenpiteillä vältetään myös suuret ennakoimattomat remontit ja niiden kustannukset.

Huopakaton kuntotarkastus

Huopakaton kuntotarkastus käsittää mm. huopakaton pinnan ja alusrakenteen kunnon arvioinnin sekä läpivientien kiinnityskohtien tarkistuksen. Lisäksi tarkastetaan piippujen pellitykset, reunapellitykset ja vedenpoistojärjestelmä. Arvioimme myös kattoturvatuotteiden kunnon.

Peltikaton kuntotarkastus

Peltikaton kuntotarkastus sisältää mm. mahdollisen aluskatteen, pellitysten, kiinnitysten ja räystäskourujen tarkastuksen. Erityistä huomiota peltikatolla vaativat talotekniikan läpiviennit ja niiden kiinnitykset. Räystäslistat, harjalistat, sisäjiirilistat ja muut liitoskohdat tarkastetaan aina huolellisesti. Arvioimme myös kattoturvatuotteiden kunnon.

Tiilikaton kuntotarkastus

Tiilikaton kuntotarkastus kattaa mm. aluskatteen tarkastuksen, tiilien kunnon arvioinnin, rikkinäisten tiilien kartoituksen ja läpivientien liitoskohtien tarkastuksen. Varmistamme samalla myös kattoturvatuotteiden kunnon.

Kiinteistöpalvelu MINTin kattopalvelut:

Toteutamme katon kuntotarkastuksia Keski-Suomessa ja kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski