Laaja valikoima kattopalveluita

Kiinteistöpalvelu MINT tarjoaa poikkeuksellisen laajan valikoiman kattopalveluita. Palvelemme yksityisiä talouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä pienistä huolloista aina laajoihin kattoremontteihin saakka.

Toteutamme kaikki huollot, korjaukset ja remontit paikallisten kattoalan ammattilaisten voimin takuutyönä.

Tuplaa kattosi käyttöikä

Kattohuollon kantava ajatus ja ainoa tehtävä on jatkaa katon käyttöikää. Kaiken toimintamme perustana on elinkaariajattelu ja asiakaslähtöisyys.

Käytämme jokaisessa kattohuollossa, -korjauksessa ja -remontissa markkinoiden parhaimpia tuotteita, mikä takaakin yhdessä laadukkaan asennuksen kanssa pitkäikäisen vesikaton.

Tarkastamme jokaisen katon aina paikan päällä, jonka pohjalta pystymme myös tarjoamaan hinta-laatusuhteeltaan ja työn laajudeltaan juuri oikeanlaisen ratkaisun katolle kuin katolle.

Miksi kattoa tulee huoltaa säännöllisesti?

Toimimalla ennakoivasti mahdolliset korjaustoimet voidaan suorittaa suunnitelmallisesti ja kustannustehokkaasti.

Katto on tärkeä osa taloa ja kaipaa säännöllistä huoltoa. Oikeanlaisella ja jatkuvalla huollolla katon käyttöikää voidaan jatkaa merkittävästi sekä välttää yllättävät vesivahingot ja äkilliset kustannukset. Katto tulisi tarkastaa ja huoltaa kahdesti vuodessa: keväällä ja syksyllä.

Kiinteistöpalvelu MINTin kattopalvelut:

Tarjoamme kattopalveluita Keski-Suomessa ja kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

 

Pyydä tarjous kattopalveluista

Miksi kattopalvelut MINTiltä?

  1. Katon elinkaariajattelu - Emme tee ylimitoitettuja toimenpiteitä

  2. Paikalliset kattoalan ammattilaiset

  3. Yli 5000 kattohuollon ja -remontin kokemus

  4. Markkinoiden parhaat materiaalit ja pinnoitteet

  5. Kilpailukykyinen hinnoittelu

  6. Tyytyväiset asiakkaat