MINTin uusi mökkiovi ja -ikkunavalikoima on täynnä hyviä vaihtoehtoja remontoijalle.

Kevät, kesä ja syksy on tunnetusti suosittua mökkeilyaikaa Suomessa. Tilastokeskuksen mukaan Suomessa on jo yli 500 000 mökkiä ja vapaa-ajan asuntoa. Useassa suomalaiskunnassa on jopa sellainen tilanne, että mökkejä ja vapaa-ajan asuntoja on enemmän kuin vakituisessa asuinkäytössä olevia asuntoja. Ja joissakin kunnissa etenkin kesäaikaan väkiluku moninkertaistuu, kun mökkien asukkaat saapuvat.

Isoon määrään vapaa-ajan asuntoja mahtuu myös monen ikäisiä ja kuntoisia rakennuksia. Tämän vuoksi kevät, kesä ja syksy onkin vuoden kuuminta remontointi aikaa. Unohtamatta uudiskohteita, joita nousee jatkuvasti tuhansien järvien rannoille.

Kiinteistöpalvelu MINT on Pihlan virallinen jälleenmyyjä Keski-Suomessa.

Pihlan valikoimiin on lisätty hiljattain tuoteperhe, joka sisältää mökkiovet ja -ikkunat. Pihla Mökki -tuoteperhe soveltuu mainiosti kesämökkiä remontoiville ja uutta vapaa-ajan asuntoa rakentaville. Pihla Mökki -tuotteiden karmisyvyyksissä ja lasituksissa on huomioitu nimenomaan kesämökkien ja erilaisten piharakennusten perinteiset tarpeet.

Karmisyvyys avattavassa mökki-ikkunassa on 95 mm ja kiinteässä mökki-ikkunassa 92 mm.

Avattavat ja kiinteät mökki-ikkunat

Pihlan Mökki-ikkunat valmistetaan Suomessa ja heidän valikoimaan kuuluu sekä avattava että kiinteä mökki-ikkuna. Pihlan avattavan Mökki-ikkunan molemmissa puitteissa on tasolasi ja lisäksi sisäpuite voidaan varustaa esimerkiksi kaksinkertaisella eristyslasilla. Ulkopuolella olevat alumiinipinnat varmistavat hyvän säänkestävyyden ja helppohoitoisuuden. Pihlan kiinteä Mökki-ikkuna on puolestaan varustettu kaksinkertaisella eristyslasielementillä, jossa on selektiivilasi vakiovarusteena.

Mökki-ikkunat mittojen mukaan

Suomen yli puolen miljoonan mökin joukkoon mahtuu paljon erilaisia rakennuksia. On hirsimökkejä, vanhoja mummonmökkejä ja modernimpaa tyylisuuntaa edustavia vapaa-ajan asuntoja. Remontin tullessa eteen, on hyvä tietää, että MINT tarjoaa Pihlan mökki-ikkunat mittojen mukaan asennettuna. MINTin suorittaman mittakäynnin perusteella Pihla vamistaa kaikki mökki-ikkunat aina mittatilaustyönä. Mittojen lisäksi sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa ikkunan ulkonäköön valitsemalla haluamasi värityksen, tyylin ja varustelun.

Uuden mökin rakentajat arvostavat usein valoisuutta ja mahdollisuutta nauttia ympäröivästä luonnosta suurien ikkunoiden kautta. Tämän vuoksi haluammekin mahdollistaa jokaiselle remontoijalle ja rakentajalle haluamansa kokoiset ja näköiset ikkunat.

Usein lämpimiä ja joskus jopa kuumia kesäöitä mökillä viettävän toiveena on varustaa mökki-ikkuna tuuletusluukulla ja sälekaihtimilla. Nämä lisävarusteet ovat saatavilla myös Pihlan Mökki-ikkunoihin. Lisäksi tarjoamme Pihlan hyönteispuitteet, erilaiset koristeristikot ja turvalasit.

MINT tarjoaa tyylikkäät oviratkaisut vapaa-ajan asuntoon

Mökin ulko-ovi on usein alttiina säiden vaihteluille, joten sen on oltava laadukas ja kestävä. Lisäksi tyylikäs mökkiovi krunaa vapaa-ajan asunnon sisäänkäynnin ja toivottaa tervetulleeksi niin isäntäväen kuin kesävieraatkin.

Pihlan Mökkiovi on varustettu 112 mm syvällä karmilla ja levyrakenteisen ovilehden pinta on HDF-levyä, jossa jäykisteenä toimii molemminpuolinen alumiini. Etenkin talviasuttavissa vapaa-ajan asunnoissa on tärkeää, että mökkiovi on eristetty kunnolla. Pihlan Mökkioven eristeenä toimii 43 mm vahva polystyreeni (EPS).

Lisäksi Pihlan Mökkiovia on kuutta (6) erilaista mallia, joista osa on umpiovia ja osa lasiaukollisia ovia. Vakioitu Mökkiovi on varustettu kirkkaalla lasilla, mutta saatavilla on myös tyylikäs Cotswold-koristelasi. Pystysuuntaisilla juovilla kuvioitu lasi antaa erinomaisen näkösuojan, mutta päästää silti mukavasti valoa läpi.

Laadukaat mökki-ikkunat ja mökkiovet ovat järkevä valinta

Nykyaikaiset  ja laadukkaat mökki-ikkunat sekä -ovet on suunniteltu parantamaan mökin energiatehokkuutta. Samalla vanhojen, vetävien ja muuten huonokuntoisten ikkunoiden vaihtaminen uusiin lisää myös viihtyvyyttä mökissä.

Mökki-ikkunan ja -oven valinnassa sekä asennuksessa on syytä olla tarkkana, joten suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen. Helpoiten asia hoituu olemalla yhteydessä MINTin asiantuntijaan ja varaamalla suunnittelukäynnin.