Kiinteistöpalvelu MINT yrityksenä

Kiinteistöpalvelu MINT on keskisuomalainen pienkiinteistöihin erilaisia huoltoja, remontteja ja aurinkoenergiaratkaisuja tarjoava yritys.

Palveluihimme kuuluu aurinkopaneelijärjestelmät, katto-, ulkoverhous-, ikkuna- ja oviremontit sekä kattopinnoitukset ja talon maalaukset. MINTin kaikki palvelut toteutetaan kokonaistoimituksena, jonka asiakkaat ovat kokeneet selkeäksi ja vaivattomaksi tavaksi hoitaa monivaiheisetkin huollot sekä remontit.

MINTin henkilöstöllä on vankka kokemus erilaisista pienkiinteistöjen huolloista ja remonteista. Vuosien saatossa katto- ja ulkoverhousremontteja, ikkuna- ja oviremontteja, kattopinnoituksia, aurinkopaneelijärjestelmiä ja talon maalauksia on toteutettu yhteensä yli 7000. MINT tekee tiivistä ja hyvää yhteistyötä materiaalivalmistajien kanssa, mikä takaakin markkinoiden parhaat tuotteet ja materiaalit käyttöömme.

YHTEISTYÖKUMPPANIMME

PELTIKATTOREMONTIT

TIILIKATTOREMONTIT JA TIILIKATON PINNOITUKSET

IKKUNA- JA OVIREMONTIT

ULKOVERHOUSREMONTIT

AURINKOPANEELIT

TALON MAALAUKSET

PELTIKATON PINNOITUKSET

SADEVESIJÄRJESTEMÄT JA KATTOTURVATUOTTEET

OMAN AURINKOVOIMALAN HYÖDYT

  1. Kiinteistön arvo nousee

  2. Sähkölasku pienenee

  3. Uusiutuvaa päästötöntä energiaa

  4. Hiilijalanjälki pienenee

  5. Verotonta ja sähkönsiirtomaksutonta sähköä käyttöösi

  6. Tuottoisa pitkäikäinen sijoitus

Varaa suunnittelukäynti

Varaamalla suunnittelukäynnin saat tietoa kotiisi parhaiten soveltuvasta aurinkopaneelijärjestelmästä, huollosta tai ulkoremontista. Suunnittelukäynnin yhteydessä saat halutessasi myös kirjallisen tarjouksen. All you need is MINT!

Varaa suunnittelukäynti!

Varaamalla suunnittelukäynnin saat lisätietoa ja tarvittaessa toimenpide-ehdotelman haluamastasi palvelusta. Samalla osallistut 5000 euron kesäarvontaan!