ORMAX tiilikatot

ORMAX tiilikatot avaimet käteen -palveluna

Kiinteistöpalvelu MINT tarjoaa laadukkaita ORMAXin tiilikattoja avaimet käteen -palveluna Keski-Suomessa. Toteutamme kattoremontit ja uudiskohteiden vesikatot aina ORMAXin tiilikatteilla.

BMI Ormaxilta löydät perinteiset aaltomaiset kattotiilet sekä modernimmat tasaiset tiilimallit, monessa eri sävyssä.

Suomen suosituin tiilikatto

Ormax on ollut Suomen suosituin tiilikatto jo pitkään. Alun perin orimattilalainen betonitiilikattotehdas on laajentunut tasaisesti vuosikymmenien ajan, ja lopulta yhdistyi osaksi kansainvälistä BMI Groupia.

BMI Ormaxilla tarkastellaan kattoa kokonaisuutena. Innovatiivisen tuotekehityksen ja entistäkin vahvemman taustan ansiosta BMI Ormax on johtava kattovalmistaja myös tulevaisuudessa.

Kaikki tuotteet testataan huolellisesti laboratorio-olosuhteissa, jotta tuotteiden pitkästä käyttöiästä voidaan olla varmoja haastavimmissakin sääolosuhteissa.

Betonikattotiilet

BMI Ormaxin betonikattotiilet ovat kestävä ja vaivaton vaihtoehto katollesi. Laajasta värivalikoimasta löydät varmasti taloosi sopivan vaihtoehdon. Ormax+ ja Ormax Protector+ ovat markkinoiden suosituimpia tiilikatteita Suomessa.

BMI Ormax myöntää alla luetelluille betonikattotiilille 30 vuoden materiaalitakuun.

Ormax ja Ormax+

Suomen olosuhteisiin suunniteltu tiilikatto. Ormax+ -betonikattotiili on kestävä, kaunis ja hiljainen katemateriaali sekä uudisrakentamiseen että vanhan katon korjaamiseen. Klassinen läpivärjätty kaksiaaltoinen betonikattotiili on helppo asentaa ja värivaihtoehtoja on reilusti. Ormax+ betonikattotiiliä saa seitsemässä eri värissä – tietenkin laajalla kattotarvikevalikoimalla. Suomessa kehitetty ja valmistettu Ormax+ on kattotiili vaativiin sääoloihin, ja siinä on kestävä pintamaalaus.

Ormax Protector ja Ormax Protector+

Ormax Protector+ betonitiilikatossa yhdistyvät kaunis, perinteinen ulkonäkö ja pitkä elinkaari.

Kotimaisen läpivärjätyn Ormax Protector+ -kattotiilen rauhallinen aaltomainen muoto sopii suomalaiseen luontoon ja perinteiseen arkkitehtuuriimme niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

Ainutlaatuinen Protector+ -pinnoite hylkii tehokkaasti likaa sekä kasvillisuutta. Lämpöä heijastava pinta takaa lisäksi miellyttävän sisäilman myös kesän helteillä. Ormax Protector+ betonitiilikaton pinnoite suojaa UV-säteilyltä, jolloin väri pysyy pitkään haalistumatta.

Saatavana viisi upeaa värisävyä!

Ormax EVO

Ormax EVO -kattotiili on kehitetty Suomen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin. Moderni ja linjakas muoto sopii sekä uudis- että korjauskohteisiin.

Ekologinen ja kestävä Ormax EVO –tiilikatto suojaa taloasi jopa seuraavat 70 vuotta. Tiili lukkiutuu saumaansa tiiviisti mittatarkan lukkosauman ansiosta ja pysyy vakaasti paikallaan erilaisissa olosuhteissa.

Kotimainen läpivärjätty Ormax EVO -tiili valmistetaan Orimattilassa, yhdessä Euroopan edistyksellisemmistä kattotiilitehtaista. Valmistusprosessissa jokainen kattotiili läpivalaistaan tasaisen laadun varmistamiseksi.

Saatavana viisi upeaa värisävyä!

Savikattotiilet

Kun haluat talollesi perinteisempää ilmettä, tutustu Ormaxin savikattotiiliin. Savikattotiili on puhdas luonnontuote, joka vain kaunistuu iän myötä. Lukkiutuvat savikattotiilet ovat myös helppoja asentaa.

Ormax Granat

Lukkiutuvalla savikattotiili Granatilla on luonteenomainen, selkeä kaksoisaaltomuoto. Tämäntyyppisiä savikattotiiliä on aiemmin valmistettu ja käytetty paljon Suomessa ja se soveltuukin siksi hyvin kattokorjauksiin, mutta myös uudisrakennusten kattoihin.

Ormax Nova

Nova on nykyaikainen vesilukollinen savikattotiili. Vesilukot varmistavat katon tiiviyden ja helpon asennettavuuden. Teknisesti korkeatasoinen savikattotiili on suunniteltu kestämään pohjoisen vaativia olosuhteita.

Nova -tiilet valmistetaan BMI Ormaxin Saksan tehtaalla Karstädtissa.

Ormax Nortegl

Lukkiutuva, pohjoismaiseen makuun kehitetty savikattotiili. Helposti asennettava, varma ja taloudellinen. Tavanomaista suuremman kokonsa vuoksi Nortegl sopii myös laajoille kattopinnoille. Se vastaa limitykseltään useimpia betonikattotiiliä, joten se on omiaan vanhojen betonitiilikattojen vaihtoihin.

Kiinteistöpalvelu MINTin kattopalvelut:

Toteutamme kattoremontteja Keski-Suomessa ja kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Pyydä tarjous kattoremontista