Ikkuna- ja oviremontti

Ikkuna- ja oviremontti tekee kodista viihtyisän ja huolettoman asua. Samalla energiankulutus vähenee ja talon arvo nousee.

Kiinteistöpalvelu MINT on laadukkaisiin ikkuna- ja oviremontteihin erikoistunut yritys. Toteutamme niin omakotitalojen kuin taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontit Keski-Suomessa ja sen lähikunnissa. Teemme hyvää yhteistyötä alan johtavan Pihla Group Oy:n kanssa, mikä takaakin meille laadukkaat tuotteet jokaiseen tarpeeseen.

Kiinteistöpalvelu MINT on Pihlan virallinen jälleenmyyjä Keski-Suomessa. Mikäli olet suunnitellut ikkuna- tai oviremonttia, niin ota yhteyttä!

Pyydä tarjous ikkuna- tai oviremontista:

Pyydä tarjous

Huoletonta asumista

Pihla-ikkunat ja ovet on suunniteltu suomalaisten omakotitalojen tarpeisiin. Niitä on helppo käyttää ja ja huoltaa. Ikkunoiden alumiininen ulkopuite ja karmin alumiininen verhoilu tekevät ikkunoista helposti puhdistettavat ja pitkäikäiset.

Ikkunaremontin myötä talon lämmöneristys paranee ja kodin lämpötila pysyy tasaisempana. Ikkunaremontin avulla sisäilmasta saadaan myös raikkaampaa ja puhtaampaa. Erinomaisen äänieristyksensä ansiosta Pihlan tuotteet soveltuvat loistavasti myös meluisille asuinalueille.

Miellyttävää sisäilmaa

Puhtaan korvausilman riittäminen on erityisesti iäkkäämmissä omakotitaloissa usein ongelma. Pihlan tuloilmaikkunoilla korvausilma ohjataan sisälle allergeenisuodattimien läpi. Tällöin ilma tulee huoneeseen hallitusti, puhtaampana ja miellyttävän lämpöisenä. Pihlan ikkunat voidaan varustaa automaattisesti säätyvällä venttiilillä, jolloin tuloilman määrästä ja lämpötilasta ei tarvitse itse huolehtia. Näin lämpötila pysyy jatkuvasti miellyttävän tasaisena.

Laatua ja viihtyvyyttä

Pihlan ikkuna- ja ovituotteet ovat laadukkaita. Uudet ikkunat antavat kodille siistin, valoisan ilmeen ja lisäävät viihtyisyyttä. Sisäpuitteen muotoiluksi voidaan valita niin moderni kuin klassinenkin. Integroidut kaihtimet antavat tarvittaessa yksityisyyttä ja auringonsuojalasit suojaavat kuumalta auringonpaisteelta. Hyttysverkot tulevat puolestaan tarpeeseen kesällä – ja metalliset verkot kestävät lintujen nokkimisen.

Lisävarusteilla teet ikkunoista juuri itsellesi sopivat.

Energiansäästöä ja asunnon arvon nousua

Viralliset lämmöneristävyysvaatimukset ovat kiristyneet ja sen myötä ikkunatkin ovat kehittyneet valtavasti. Ikkuna- ja oviremontti onkin oivallinen mahdollisuus pienentää lämmityskustannuksia. Pihla Termo -energiasäästöikkunoilla voidaan saada aikaan suurikin vaikutus koko talon energiankulutukseen.

Milloin on ikkuna- ja oviremontin aika?

Viimeistään silloin kun muutamaankin alla olevaan kysymykseen joudut vastaamaan myöntävästi.

 • Ovatko ikkunat ja ovet epäsiistit ja vanhantyyliset?
 • Onko syytä epäillä energiahukkaa?
 • Huolestuttaako ikkunoiden ja ovien turvallisuus?
 • Eivätkö ikkunat toimi kunnolla?
 • Kantautuuko asuntoon melua ulkoa?
 • Ovatko ikkunoiden ja ovien maalipinnat vaurioituneet?
 • Onko sisäiman laatu heikko?
 • Onko ikkunoita vaikea hoitaa?
 • Onko ikkunoille tapahtunut vesivahinkoa tai huurtumista?

Kiinteistöpalvelu MINTin palvelut:

Toteutamme ikkuna- ja oviremontteja Keski-Suomessa sekä kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

 

– All you need is MINT –

 

Pyydä tarjous ikkuna- tai oviremontista:

Pyydä tarjous

Ikkuna- ja oviremontin hyödyt

 1. Uusi, valoisa ja raikas ilme

 2. Turvallisempi käyttää

 3. Säästöä lämmityskustannuksissa

 4. Kylmä veto loppuu

 5. Helpompi pestä ja huoltaa

 6. Asunnon arvo nousee

 7. Äänieristys paranee

 8. Miellyttävämpi sisäilma