Kattoremontti

Kiinteistöpalvelu MINT on laadukkaisiin kattoremontteihin erikoistunut yritys. Toteutamme niin omakotitalojen kuin taloyhtiöiden kattoremontit Keski-Suomessa ja sen lähikunnissa. Me tiedämme kuinka kattoremontti tehdään oikein ja laadukkaista materiaaleista.

MINT työllistää ainoastaan suomalaisia pitkän linjan ammattilaisia kattoremonteissa. MINTin kotimainen asennusryhmä hoitaa työn alusta loppuun ripeästi ja laadukkaasti – kokonaistoimituksena!

Pyydä tarjous kattoremontista:

Pyydä tarjous

Miksi kattoremontti kannattaa?

Katon uusimiseen voi olla useitakin syitä. Usein ensimmäinen ajatus katon uusimisesta syntyy katon ulkonäöllisistä syistä. Kuntokartoituksessa kuitenkin usein löytyy kiirellisempiäkin syitä kattoremontille. Vanhasta vesikatosta saattaa löytyä vuotoja, eristys voi olla riittämätön ja katto kerää kosteutta sisä-/kattorakenteisiin. Vanhoissa katoissa usein myös katon turvalaitteet ovat riittämättömät.

Valitsemalla Kiinteistöpalvelu MINTin kokonaistoimituksen voit luottaa, että kattosi asennetaan asianmukaisesti ja havaitut puutteet korjataan samassa yhteydessä. Kattoasiantuntijamme hoitavat kattoremontin suunnittelusta asennukseen. Saat laadukkaan katon, joka sopii sinun sekä kotisi tarpeisiin.

Kattoremontti kokonaistoimituksena

Kiinteistöpalvelu MINTin kokonaistoimitus on vaivaton ja kustannustehokas tapa hoitaa kattoremontti.

Kokonaistoimitukseen sisältyy:

 • Maksuton tarkastus-/suunnittelukäynti
 • Rakennesuunnittelu ja lupa-asiat (tarvittaessa)
 • Kirjallinen sopimus ja kiinteä hinta
 • Materiaali- ja tarviketoimitukset
 • Kattoremontin toteutus (sovittuna ajankohtana)
 • Läpivientien ja piipun peltien asennus
 • Kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmän asennus
 • Loppusiivous ja jätteiden poisvienti (asianmukainen kierrätys)
 • Lopputarkastus yhdessä tilaajan kanssa
 • Takuutodistus ja katon huolto-ohjeet

Kokonaistoimitukseen olet takuulla tyytyväinen. Lopputulos on näyttävä, työn jälki on siistiä, remontti on toteutettu sovitussa aikataulussa ja kaikki tämä hoidetaan vaivattomasti yhdellä sopimuksella.

Parhailla materiaaleilla parhaat remontit

Laadukkaan remontoinnin perustana on aina laadukkaat ja pitkäikäiset raaka-aineet sekä materiaalit. Paraskaan materiaali ei pääse oikeuksiinsa mikäli asennustyötä ei tehdä huolellisesti ja määräyksien mukaisesti. Kiinteistöpalvelu MINT teettää kattopellit aina kohdekohtaisesti ja mittojen mukaan.

Laadukas katto kestää aikaa ja antaa tarvittavan suojan kaikilta sääolosuhteilta. Kestävät ja laadukkaat tuotteet sekä ammattitaitoinen asennuspalvelu ovat asioita, joista emme suostu tinkimään.

Peltikattoremontti

Käytämme kattoremonteissa Euroopan johtavan valmistajan SSAB:n Pural Matta pinnoitettua GreenCoat -laatuterästä.  GreenCoat -teräs on Pohjoismaissa valmistettu, erittäin kestävä ja 100 % kierrätettävissä oleva materiaali. GreenCoat Pural BT on valmistettu maailman puhtaimmasta teräksestä.

Peltikatteet profiloidaan Ruukin tehtaalla Vimpelissä. Tiivis yhteistyö mahdollistaa nopean ja yksilöllisen palvelun, käyttökohteen ja tarpeen mukaan.

Tiilikattoremontti

MINT käyttää tiilikattoremonteissa BMI Ormaxin kattotiiliä. Ormax on ollut Suomen suosituin tiilikatto jo pitkään. BMI Ormaxin betonikattotiilet ovat kestävä ja vaivaton vaihtoehto katollesi. Laajasta värivalikoimasta löydät varmasti taloosi sopivan vaihtoehdon. Ormax -tiilikatolla uudistat talosi ilmeen helposti moderniksi ja ennen kaikkea pitkäikäiseksi.

Tiilet valmistetaan BMI Ormaxin tehtaalla Pennalassa. Hyvä yhteistyö luo pohjan palvella asiakkaita nopeasti, yksilöllisesti ja asiantuntevasti. MINT toteuttaa jokaisen tiilikattoremontin täysin räätälöidysti, käyttökohteen ja tarpeen mukaan.

MINT toteuttaa pelti- ja tiilikattoja – asiakkaan toiveiden mukaan!

Miksi Kiinteistöpalvelu MINT?

Jokainen katto on erilainen ja Suomen vuodenaikojen kuormitus tuottaa paljon huomioitavia asioita liittyen rakenteisiin, turvallisuuteen ja arkkitehtuuriin. Panostamme erityisesti hyvään suunnitteluun ja asennustyöhön sekä laadukkaisiin materiaaleihin.

Onnistuneen kattoremontin perusta on kattava tarvekartoitus ja hyvä suunnittelu. Suomalaisilla asentajillamme on pitkä kokemus haastavistakin kattoremonteista. Toteutamme kattoremontit aina samalla parhaaksi todetulla palvelukonseptillamme.

Näistä syistä kannattaa valita MINT:

 • Markkinoiden parhaat kattomateriaalit, kattoturvatuotteet ja raaka-aineet
 • Kokeneet suomalaiset asentajat ja asiantuntijat
 • Aina kiinteä urakkahinta (täsmällinen suunnittelu- ja mittakäynti ennen tarjousta/sopimusta)
 • Toteutamme katot aina samalla parhaaksi todetulla palvelukonseptilla
 • Koko palvelu saman katon alta
 • Laskutamme vasta kun työ on tehty ja hyväksytty

Kattoremontin hinta

Jokaista kattoremonttia suunnittelevaa kiinnostaa varmasti, että mikä on kattoremontin hinta. Jokainen remonttikohde on yksilöllinen ja siksi hinnan sekä tajouksen tekeminen vaatii huolellisen suunnittelukäynnin kohteessa.

Ammattitaitoinen remontointi perustuu aina asiantuntevaan kuntokartoitukseen ja työn suunnitteluun. Suunnittelemme aina asiakkaan kanssa yhdessä mitä, milloin ja kuinka tehdään. Kun kuntokartoitus ja suunnitelma ovat valmiina, teemme niiden pohjalta kirjallisen urakkatarjouksen/-sopimuksen.

”Omakotitalon kattoremontti maksaa keskimäärin noin 14000,00 euroa.” 

Tämän jälkeen valmistelemme urakassa käytettävät materiaalit ja tarvikkeet. Rakennusmateriaalit toimitetaan työmaalle ennakkoon sovittuna päivänä ja saneeraustyöt aloitetaan aikataulun mukaisesti. Laskun lähettämisen aika on vasta, kun työ on hyväksytty. Mintissä oleva katto ja tyytyväinen asiakas on paras palkkio työstämme.

Meiltä saat kattoremontin myös joustavalla rahoituksella

MINTin kaikki huollot ja remontit on mahdollista tilata myös sinulle sopivilla kuukausierillä, OP-Pohjolan rahoituksella. Näin voit maksaa remontin joustavasti sinulle parhaiten sopivalla aikataululla.

Kattoremontista saa kotitalousvähennystä

Kattoremontin työosuus on suoraan vähennyskelpoinen verotettavasta tulostasi. Vuonna 2020 vähennyksen enimmäismäärä on 2250 euroa/henkilö. Kahden henkilön taloudessa vähennys on jopa 4500 euroa (tarkempia ohjeita ja tietoja www.vero.fi -sivuilta).

Yleisimmät vesikaton ongelmat

Vanhoissa vesikatoissa esiintyy yleensä hyvin samantyyppisiä ongelmia. Alla mainituista syistä kattoremontteja toteutetaan, oli kyseessä sitten vanha tai vähän uudempikin katto.

Tässä tyypillisimpiä vanhan vesikaton ongelmia:

 • Vanha kate on heikossa kunnossa
 • Aluskate puuttuu
 • Tuuletus ei toimi
 • Katekiinnitykset ovat heikossa kunnossa
 • Läpiviennit ovat puutteelliset
 • Kattoturvatuotteet ovat puutteelliset
 • Sadevesijärjestelmä on puutteellinen
 • Laho- ja kosteusvaurioita kattorakenteissa
 • Virheellinen kattorakenne

Mikäli katossasi esiintyy em. ongelmia, niin ota yhteyttä MINTin asiantuntijaan!

Kiinteistöpalvelu MINTin kattopalvelut:

Toteutamme kattoremontteja Keski-Suomessa ja kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Pyydä tarjous kattoremontista:

Pyydä tarjous

Kattoremontin hyödyt

 1. Laadukas katto kestää aikaa ja antaa tarvittavan suojan kaikilta sääolosuhteilta

 2. Saat todella tehokkaan yläpohjan tuuletuksen

 3. Hengittävä aluskate siirtää kondenssikosteuden ja lämpöhukan pois rakenteista sekä eristeistä

 4. Rakenteet vahvistetaan ja oikaistaan suoraksi ja ryhdikkääksi

 5. Äänieristys paranee

 6. Uusi pelti- ja tiilikate pitää veden oikealla puolella ja saat katolle pitkän takuun

 7. Kattoturvatuotteet parantavat asumisturvallisuutta

 8. Uudet sadevesikourut kuljettavat veden haluamaasi paikkaan

 9. Kattoremontilla parannat asumisviihtyisyyttäsi, lisäät turvallisuutta sekä nostat kiinteistösi arvoa