Pihlan Parveke ja patio-ovet

Laatua ja tyyliä parvekkeen ja pation sisäänkäyntiin.

Laadukas parvekeovi pitää vedontunteen ja ulkopuolisen melun poissa kotoa. Pihlan parvekeovet on viimeistelty säänkestävällä alumiiniverhouksella ulkopuolelta.

Pihlan valikoimasta löytyy myös liukuovia. Perinteinen parvekeovi korvataan yhä useammin tilaa säästävällä ja näyttävällä liukuovella. Liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä lasiliukuseinänä, jolloin esimerkiksi olohuoneesta saadaan näyttävä näkymä pihamaalle. Ikkunaseinää voi jatkaa myös liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Pihla Patio-ovet

Patiossa on ulko-oven vahva levyrakenteinen ovilehti ja oven ulkopuolella on parvekeovesta tuttu säänkestävä alumiiniverhous. Lasikorkeuden saa parvekeoven tapaan määritettyä vapaasti.

Pihla Varma Parvekeovi

Kaksilehtinen sisäänpäin aukeava puu-alumiiniovi.

Pihla Ratio-ovi

Ratio on yksilehtinen sisäänpäin aukeava parvekeovi, joka sopii erityisesti pienille ranskalaistyyppisille parvekkeille. Oven sisäpuoli on miellyttävää puuta, karmi on ulkopuolelta verhottu säältä suojaavalla alumiinilla.

Pihla Kuultokäsitelty Parvekeovi

Pihlan yksilehtinen ulospäin aukeava parvekeovi on sisäpinnoiltaan mäntyä, ulkopuolella on säänkestävä alumiiniverhous.

Liukuovi Profin Clear

Clear-malliston erityispiirre on alumiiniverhoiltu ulkopinta. Clearin runkorakenne ja sisäpinta ovat pitkäikäistä, tiheäsyistä mäntyä. Clearin muotokieli on linjakas ja ajattoman tyylikäs. Alumiininen ulkoverhoilu on helppohoitoinen ja sopii hyvin Pihlan muiden alumiiniverhoiltujen tuotteiden vierelle.

Liukuovi Profin Active

Active on kaunis, myös ulkoa puupintainen liukuovimallisto. Etenkin kuultokäsiteltynä puupinta antaa tilaan oman esteettisen lisänsä. Activessa voidaan käyttää paksuja eristyslasielementtejä, jotka torjuvat tehokkaasti esimerkiksi liikenteen hälyä. Myös energiatehokkuus on Activessa erinomaisella tasolla. Selkeälinjainen mallisto antaa avaruutta ja paljon valoa.

Toteutamme ikkuna- ja oviasennuksia Keski-Suomessa sekä kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Pyydä tarjous Pihla ikkunoista ja ovista