Peltikaton vuotokorjaus

Etenkin vanhoissa kiinteistöissä konesaumapeltikatto tai profiilipeltikatto on usein ilman aluskatetta. Yleisimmin kattovuodot aiheutuvat läpivientien puutteellisista pellityksistä, heikoista katekiinnityksistä, auenneista/ruostuneista saumoista tai heikkokuntoisesta peltikatteesta. Usein tulee vastaan myös tilanteita, että vesikattorakenteesta puuttuu aluskate kokonaan tai aluskate on huonokuntoinen, ja aiheuttaa vuoto- sekä kondenssikosteusriskin yläpohjaan.

Peltikaton vuotokorjaus lähtee liikkeelle aina vaurioituneen ja vuotavan kohdan paikallistamisesta. Kun vuotokohta on saatu selville, niin päätetään oikeanlaisesta huolto- tai korjaustoimenpiteestä. Ongelmasta riippuen ratkaisu on usein uudelleen pellittäminen, saumojen korjaus tai vedeneristysmassakorjaus. Joissakin tapauksissa on järkevintä ja kustannustehokkainta uusia koko kattorakenne sekä vesikate (kattoremontti). Meiltä löytyy osaaminen näihin kaikkiin korjaus- ja asennustöihin.

Peltikaton huolto-, korjaus- ja remontointi onnistuu Kiinteistöpalvelu MINTiltä ympäri vuoden.

Kun kattoa huolletaan ja korjataan säännöllisesti, sekä toimenpiteisiin ryhdytään heti ongelmien ilmettyä, niin usein vältytään isommilta vaurioilta ja remonttikustannuksilta. Vesikattoa on syytä huoltaa vuosittain, koska sillä varmistetaan katon toimintakyky ja pidempi elinkaari.

Vanhan peltikaton korjaustapa ja -toimenpiteet määritellään aina tapauskohtaisesti. Korjattavaan kattoon teemme aina kuntotarkastuksen, jonka pohjalta päätämme peltikaton korjaustavasta ja -toimenpiteistä. Tämän jälkeen pystymme myös arvioimaan työhön kuluvan ajan ja korjauksesta muodostuvat kustannukset.

Kiinteistöpalvelu MINTin kattopalvelut:

Toteutamme peltikaton vuotokorjauksia Keski-Suomessa ja kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Pyydä tarjous peltikaton korjauksesta