RUUKIN Kattomallisto

Täynnä laadukkaita peltikatteita

Ruukin ensiluokkaiset teräskatot ovat suojanneet koteja jo 60 vuotta. Niiden kestävyys ja laatu ovat vertaansa vailla. Laajasta värien ja tyylien valikoimasta löytyy varmasti erinomainen vaihtoehto kotiisi. Tyyli voi olla mitä tahansa modernin ja perinteisen välillä.

Voit valita kolmesta tyylistä mieleisesi: pystysaumakatteet, muotokatteet ja suorauraiset katteet, eli poimulevyt.

Katon takuulla on väliä

Ruukki® 50 Plus laatuluokan takuu on markkinoiden pisin kokonaistakuu kattotuotteelle. Sen esteettinen takuu on 25 vuotta ja tekninen takuu 50 vuotta. Kiinteistöpalvelu MINTin asentama Ruukki-katto on lupaus helppoudesta, tarjoten huoletonta asumista jopa 50 vuodeksi.

Kokonaistakuu koko kattopaketille

Kiinteistöpalvelu MINT ja Ruukki myöntävät takuun koko kattopaketille. Takuu koskee peltikatetta, sadevesijärjestelmää, kattoturvatuotteita, läpivientejä, listoja, pellityksiä, aluskatetta sekä kaikkea asennustyötä.

 

Ruukki Classic Silence

Teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto. Lisäksi se on hiljainen ja vaimentaa ääniä tehokkaasti. Tuotteen saumalla on VTT:n vesitiiveyssertifikaatti. Markkinoiden ylivoimainen ykkönen!

Ruukki Classic Silence image

Ruukki Classic C

Teknisesti ja ulkonäöllisesti upeasti viimeistelty katto. Ominaisuuksiltaan sama kuin Ruukki Classic Silence, mutta ilman ääniä vaimentavaa ominaisuutta. Tuotteen saumalla on VTT:n vesitiiveyssertifikaatti.

Ruukki Classic C image

Ruukki Classic D

Jäykisteurallinen katto. Ominaisuuksiltaan sama kuin Ruukki Classic Silence, mutta ilman ääniä vaimentavaa ominaisuutta. Tuotteen saumalla on VTT:n vesitiiveyssertifikaatti.

Ruukki Classic D image

Ruukki Nordic C

Kustannustehokas lukkosaumakate pelkistetyillä ominaisuuksilla. Vastaa laatutasoltaan markkinoilla olevia lukkosaumakatteita.

Ruukki Nordic C image

Ruukki Nordic D

Kustannustehokas lukkosaumakate pelkistetyillä ominaisuuksilla. Jäykisteurat keskellä. Vastaa laatutasoltaan markkinoilla olevia lukkosaumakatteita.

Ruukki Nordic D image

Ruukki Tiilikainen

Suosituin muotokatteemme. Matala profiili tekee katon ulkonäöstä rauhallisen ja antaa kauniin vaikutelman. Matalan muotonsa ansiosta katto on myös helppo huoltaa ja puhdistaa.

Ruukki Tiilikainen image

Ruukki Elite

Korkean profiilinsa ansiosta Elite on muotokateistamme huomiota herättävin. Parhaimmillaan sen muoto tulee esiin suurilla pinnoilla.

Ruukki Elite image

Ruukki Aaltokainen

Sinulle, joka arvostat jämäkkää ja ryhdikästä ulkonäköä. Kate on viimeistelty muotoon leikatulla piparkakkumaisella reunalla ja tippanokalla.

Ruukki Aaltokainen image

Ruukki Finnera

Innovatiivinen tiilikuvioinen palakate, josta löytyy etureunataitos.

Ruukki Finnera image

Ruukki S18

Klassisen suoralinjainen ja korkealaatuinen peltiprofiili. Matalia poimulevyjä käytetään usein ulkorakennusten katoilla, mutta ne sopivat myös seinäprofiiliksi. Jopa 50 vuoden takuulla.

Ruukki S18 image

Ruukki T20

Suoralinjainen ja tyylikäs profiili soveltuu monenlaiseen tarpeeseen. T20 profiili antaa perinteikkään ja suoralinjaisen ilmeen omakotitalon katolle. Lisäksi tämä profiili on suosittu katosten ja varastorakennusten katteena.

Ruukki T20 image

Ruukki T20S

Muotoilultaan symmetrinen ja suoralinjaisen tyylikäs kate. Katteen tasalinjainen porrastus tekee siitä näyttävän ja helpon asentaa.

Ruukki T20S image

Ruukki T45E

Suoralinjainen ja näyttävä kate omakotitaloihin, katoksiin ja varastorakennuksiin.

Ruukki T45E image

Ruukki T45

Suoralinjainen kate omakotitaloihin, katoksiin ja varastoihin. Iso ja näyttävä profiilin muoto.

Ruukki T45 image

Täältä löydät tarkemmat tekniset tiedot peltikatteista.

Kiinteistöpalvelu MINTin kattopalvelut:

Toteutamme kattoremontteja Keski-Suomessa ja kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Pyydä tarjous kattoremontista