RUUKKI Peltikatot

Ruukin kattopaketit avaimet käteen -palveluna

Kiinteistöpalvelu MINT tarjoaa täydellisiä Ruukin kattopaketteja avaimet käteen -palveluna Keski-Suomessa. Toteutamme kattoremontit sekä uudiskohteiden vesikatot aina Ruukin peltikatteilla.

Markkinoiden laadukkaimmat peltikatteet

Katto on kotisi tärkein julkisivu. Valitsemalla aidon Ruukki teräskaton, saat nauttia laadukkaasta ja kestävästä katosta jopa 50 vuoden takuulla. Asentamiemme Ruukki-kattojen kaikki osat ovat yhteensopivia ja testattuja. Ruukin laatuluokat ja laaja kattomallisto helpottavat valintaasi.

Pyydä tarjous Ruukin peltikatosta!

Miksi Ruukki?

Ensiluokkaiset tuotteet ja takuu kaikille kattotuotteille

Ruukki on valmistanut kattoja Suomessa jo 60 vuotta. Tuotteita ja palveluita keihtetään jatkuvasti, jotta voimme yhdessä Ruukin kanssa tarjota parhaan mahdollisen kattoratkaisun. Ruukin kaikki tuotteet ovat ensiluokkaisen laadukkaita, kestäviä, luotettavia ja CE-merkittyjä. Annamme yhdessä Ruukin kanssa markkinoiden parhaan kokonaistakuun kaikille kattopaketin tuotteille. Ruukin kattopaketti nostaa kotisi arvoa.

Katso tuotevalikoima

50 vuoden takuu

Ruukin laatuluokkajärjestelmän avulla voit löytää täydellisen kattoratkaisun kotiisi. Tuotteen laatuluokka määrittää teknisen takuun keston. Ruukki-laatuluokka on laatutakuu – lupaus, johon voit luottaa. MINTin asiantuntijat auttavat mielellään uuden peltiprofiilin ja pinnoitteen (laatuluokan) valinnassa sekä muissa vesikattoihin liittyvissä asioissa.

Lue lisää laatuluokista

Taloteollisuuden ykkösvalinta

Rakennusalan ammattilaiset tuntevat Ruukin peltikattojen laadun: lähes kaikissa talopaketeissa on Ruukki-katto. Helpon asennuksen ja tuotteiden yhteensopivuuden ansiosta Ruukin katto on varma valinta. Varmista talopakettia ostaessasi, että saat aidon Ruukki-katon ja Ruukki-laatutakuun. Kiinteistöpalvelu MINT toteuttaa vesikattoasennuksia myös uudiskohteisiin.

Ammattilaisten tekemä asennus

Koko toimitus Kiinteistöpalvelu MINTiltä. Meiltä saat kaikki kattotuotteet ja asennuksen. Kattoalan ammattilaisemme asentavat kattosi juuri silloin kun sinä haluat ja aikaa menee vain muutama päivä. Jätä vastuista huolehtiminen meille ja nauti elämäsi helpoimmasta kattoasennuksesta.

Kevyt ja vahva

Teräs on pitkäikäinen ja luotettava kattomateriaali, joka kestää sään aiheuttamaa rasitusta vuosikymmenten ajan. Teräs on erittäin vahva katemateriaali ja suojaa muita katemateriaaleja paremmin kotiasi. Ruukin teräskatto ja siihen yhteensopivat tarvikkeet sekä varusteet toimivat kaikissa taloissa.

Kiinteistöpalvelu MINTin kattopalvelut:

Toteutamme kattoremontteja Keski-Suomessa ja kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Pyydä tarjous kattoremontista