Savupiipun pellitykset ja hatut

Savupiippu on hyvä suojata piipun pellityksellä ja piipun hatulla, jotta piippu ei ole sään armoilla. Piipun pellityksen ansiosta vesikatosta saadaan vesitiivis, kun reuna- ja saattopellit tehdään oikeaoppisesti. Piipun pellitys suojaa savupiippua sään rasituksilta ja tekee vesikatosta myös esteettisesti tyylikkään kokonaisuuden. Ammattitaidolla pellitetty savupiippu on tyylikäs yksityiskohta talon katolla.

Piipun pellitysten värivaihtoehdot:

  • RR21 Vaalean harmaa
  • RR22 Harmaa
  • RR23 Tumman harmaa
  • RR32 Tumman ruskea
  • RR33 Musta
  • RR29 Punainen
  • RR750 Tiilenpunainen

Piipun pellitys

Käymme aina paikan päällä tutustumassa savupiippuun sekä vesikattoon, johon piipun pellitys on tarkoitus asentaa. Käynnin yhteydessä otamme savupiipun mitat, sekä mittaamme savupiipun etäisyyden katon harjalta. Samalla tarkastamme myös katon kaltevuuden.

Kiinteistöpalvelu MINTin tarjoamaan piipun pellitykseen sisältyy aina piipun pystypellit, juuripellit, saattopellit ja piipun hattu. Kaikki piipun pellit valmistetaan mittojen mukaan, kokeneen peltisepän toimesta.

Ryhdikkäät piipun pellit peltisepältä

Kun haluat ryhdikkäät ja vesitiiviit piipunpellit, niin on viisainta kääntyä kokeneen peltisepän puoleen. Kiinteistöpalvelu MINTin peltiseppä tekee laadukkaat ja yksilölliset piipun pellit aina mittojen mukaan.

Piipun hattu suojaa hormeja

Usein piipun pellityksen yhteydessä asennamme myös uuden piipun hatun. Piipun hattu suojaa hormistoa vesi- ja lumisateilta, mikä ehkäisee etenkin muuratun tiilipiipun rapautumista.

Kiinteistöpalvelu MINTin kattopalvelut:

Asennamme piipun pellityksiä Keski-Suomessa sekä kaikissa sen lähikunnissa:

Joutsa, Jyväskylä, Jämsä, Kannonkoski, Karstula, Keuruu, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Kuhmoinen, Kyyjärvi, Laukaa, Luhanka, Multia, Muurame, Petäjävesi, Pihtipudas, Saarijärvi, Toivakka, Uurainen, Viitasaari, Äänekoski

Pyydä tarjous savupiipun pellityksestä