Pihla Ulko-ovet

Pihla Moderni ulko-ovet

Erityisesti uudiskohteiden tarpeisiin suunniteltu Moderni-mallisto tarjoaa valikoiman ryhdikkäitä ja pääosin suurilla lasiaukoilla varustettuja ulko-ovia. Nykyaikaista ja uniikkia ilmettä on mahdollista korostaa Pihlan uudella tyylikkäällä designlasilla.

Rakenteeltaan Pihlan ulko-ovi on suunniteltu vankaksi ja kestäväksi. Pihlan korkealuokkaiset ulko-ovet toimivat varmasti. Pihlan korkealuokkaiset ulko-ovet pysyvät suorina ja ovat energiatehokkaita sekä turvallisia.

Tutustu TÄSTÄ Pihla Moderni mallistoon!

Pihla Perinne ulko-ovet

Perinteitä kunnioittavien kotien ulko-oveksi löytyy monipuolisesti valinnanvaraa Perinne-mallistosta. Hillittyjen ja selkeälinjaisten ovien lisäksi mallistoon mahtuu myös muutama todellinen ovisuunnittelun yksityiskohtia pursuava taidonnäyte.

Tutustu TÄSTÄ Pihla Perinne mallistoon!

Pihla Suosikko ulko-ovet

Nimensä mukaisesti Suosikki-mallistosta löytyy ajattomia Pihla-klassikoita, joista osa on kokenut uudistuksen myötä hienoisia muutoksia. Suosikki-malliston ulko-ovi sopii monipuolisesti erilaisiin kohteisiin niin urbaanissa ympäristössä kuin maaseudun rauhassa.

Tutustu TÄSTÄ Pihla Suosikki mallistoon!

Pihla Takapiha ulko-ovet

Monipuolinen ja laajasti räätälöitävä Takapiha-mallisto varmistaa sen, että jokaiseen käyttötarpeeseen löytyy sopiva terassiovi. Pihlan terassioveen voidaan valita joko Termo- tai Varma -ovirakenteen kohteen vaatimusten mukaan. Lisäksi osa Pihlan terassiovista on saatavilla myös erittäin hyvin ääntä eristävällä dB-rakenteella tai paloturvallisella EI30-palo-ovirakenteella.

Tutustu TÄSTÄ Pihla Takapiha mallistoon!

Pihla Vieno ulko-ovet

Vieno on uusi monikäyttöinen ovi, joka täyttää rakennusmääräyksien vaatimukset uudisrakentamiseen ja remontointiin. Vieno soveltuu ulko-oveksi, kesämökin oveksi ja varaston oveksi. U-arvo umpiovilla 0.85 ja lasiaukollisilla mallikohtaisesti 0.9-1.0. Kesämökkimalliston ovilla U-arvo 1,06 …1,2.

Tutustu TÄSTÄ Pihla Vieno mallistoon!

Pihla Puuovet

Kokonaan puiset ovet ovat tulleet takaisin muotiin. Pihla ja sisarbrändimme Sydänpuu ovat suunnitelleet yhdessä uuden ulko-oven, joka yhdistää perinteisen puuoven tyylikkyyden modernin ulko-oven rakenteeseen ja modernien ovimallien muotoiluun.

Tutustu TÄSTÄ Pihla Puuovi mallistoon!